Wachtwoord vergeten?

Over ons

TenderGuide B.V.

Internetportaal voor aanbestedingen

Het internetportaal TenderGuide is uniek. TenderGuide Premium biedt ondernemers inzicht in het totaalaanbod van zowel actuele als historische aanbestedingen. Maar ook interessante commerciële informatie over uw concurrenten en concrete verkoopkansen. Ons portaal is uw toegang tot de aanbestedingswereld, met handige tools voor lopende aanbestedingen en toekomstige investeringen van overheidsorganisaties. Kortom, wij maken de veelal complexe procedures toegankelijker en inzichtelijker.

TenderGuide is een initiatief voor en door ondernemers die ervaring hebben binnen de aanbestedingswereld. Dankzij deze opgebouwde expertise en de behoefte aan een gebruiksvriendelijke tool, is het internetportaal tot stand gekomen, puur gericht om ondernemers te helpen. Inmiddels maken vele bedrijven gebruik van TenderGuide Premium.

TenderGuide Consultancy B.V.

Advies en begeleiding bij inschrijvingen op aanbestedingen

TenderGuide Consultancy is de adviestak. Op een pragmatische wijze worden ondernemers begeleid bij het inschrijven op aanbestedingen. Een team van specialisten staat u bij op het gebied van bidmanagement, begeleiden en schrijven van tenders en trainingen en workshops. Wij doen dat met een aanpak die staat voor: no-nonsense, out-of-the-box-denken en met de ‘poten in de klei’.

Neem eens een kijkje op de website www.tenderguideconsultancy.nl

© 2009-2018 TenderGuide®
Aanbestedingen bekijken op TenderGuide.nl
Gratis 50.000+ aanbestedingen bekijken!
zij gingen u al voor
HTMSpacials AWgroep Eggengoor Taxiwerq